Передпокій – візитна картка будинку

мебель для прихожей Киев

Так само, як і театр, будь-який будинок починається з вішалки, а сама вішалка, само собою, «живе» у передпокої. Передпокій - це перша кімната в квартирі або в будинку і в залежності від того, наскільки упорядкованою буде передпокій, настільки і позитивним буде настрій людей, що входять в будинок. З сірості та вогкості вулиць, приходячи додому, нам хочеться потрапити в затишок та тепло улюбленого будинку. Як же має виглядати передпокій, якими меблями має бути обставлена, щоб справляти найсприятливіше враження на людей, що входять до неї.
 
Якщо вже була згадана раніше вішалка, почнемо з неї. Вішалка у передпокої – це найголовніший атрибут. Адже після приходу додому ми відразу ж знімаємо верхній одяг, головні убори, складаємо парасольки. Вішалку в передпокій можна вибрати абсолютно будь-яку, будь-якого розміру, дизайну, функціональності та виду. Відкриті вішалки, як правило, вішають у вузьких передпокоях, де немає місця для шафи. Тим не менш, частіше рекомендується купувати в передпокій шафи з вішалками. У шафу на вішалку можна повісити одяг, на полицю скласти головні убори. При цьому шафа позбавить передпокій зовнішнього безладдя, який може створити відкрита вішалка з великою кількістю одягу.
 
Шафа в передпокої можна обладнати таким чином, щоб до неї входив не тільки одяг, але й шапки, шарфи, взуття, парасольки та різні потрібні дрібниці. Для цього не зайвим буде зробити полицю для головних уборів над вішалками, полицю для взуття під вішалками, в самому низу шафи, гачки та невеликі полички на внутрішніх стінках шафи та дверцятах для шарфів, парасольок та інших, корисних у передпокої речей.
 
На одній із дверей шафи можна повісити дзеркало, якщо простір передпокою не дозволяє розмістити його на стіні. Крім такої шафи можна про всяк випадок обзавестися і відкритою вішалкою. Вона підійде у разі приходу великої кількості гостей або, наприклад, для того, щоб після раптового дощу повісити вимокше пальто. У будь-якому випадку, відкрита вішалка, як запасний варіант, буде не зайвою, головне, щоб вона не набула статусу основної, щоб не порушувати візуальний порядок у передпокої.

мебель в прихожую

За наявності шафи для одягу та інших речей необхідність у додаткових полицях та нішах відпадає. Ну, а якщо замість шафи в передпокої відкрита вішалка, то необхідно подбати про одну або кілька полиць. Одну з таких полиць можна прибити під дзеркалом чи біля нього. Також у такому разі потрібна тумбочка для засобів догляду за взуттям, яке послужить одночасно і табуретом. А також окремо потрібно поставити полицю для взуття.
 
Звичайно, другим за важливістю після вішалки чи шафи атрибутом передпокою є дзеркало. Воно дуже потрібне саме в цій частині будинку, тому що тут ми одягаємося, щоб вийти на вулицю, де на нас дивитиметься величезна кількість пар очей. І привести себе до ладу перед виходом допоможе саме дзеркало. Залежно від існуючого дизайну можна вибрати дзеркало будь-якої форми, розміру та стилю. Зазвичай вважається, що чим більше дзеркало у передпокої, тим краще.
 
Як би не була облаштована передпокій у будинку, головне, щоб вона не була перевантажена зайвими предметами меблів, щоб у ній був порядок і затишок, адже передпокій, як візитна картка квартири і перше враження, що завжди найзапам'ятливіше.
 
Якщо вам потрібні меблі для передпокою, звертайтесь в компанію "Меблі 24": ми виготовимо шафи, вішалки, дзеркала, які ідеально впишуться в дизайн вашого приміщення.